Get Adobe Flash player

Aula de nadons

 

 

L'aula de nadons s'obrirà a l'escola bressol Trapelles amb un total de 8 places per a infants a partir dels 6 mesos d'edat. Aquesta aula estarà totalment adaptada i disposarà de diferents espais: canviador, espai biberoneria, espai de descans i espai pels àpats.

 

Pel que fa a la part pedagògica, la nostra aula de nadons està configurada de manera que els infants tinguin completa llibertat per moure's, seguint la filosofia d'Emmi Pikler. Al sentir-se lliures, els infants es mostren actius, interessats en el seu joc i van desenvolupant les successives habilitats motores a través de la seva pròpia acció i en els moments que ells trien. A nosaltres ens correspon assegurar les condicions per a una motricitat lliure sense forçar el desenvolupament.

 

L'aula de nadons ofereix un ambient càlid, estimulant i afectiu en el qual els nens i nenes creixeran junts, cadascú al seu ritme. Aquestes experiències seran els fonaments d'uns valors d'amistat, respecte, estima, socialització… En definitiva, un tresor.